Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Рівненська область знаходиться у червоній зоні. Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

03.05.2023

Підтримка без кордонів

Другого травня, вантаж від ветеранської організації поліцейських із міста Ейберген доставили у лікарню МВС України по Рівненській області.
Начальник ГУНП в Рівненській області Олександр Ганжа та начальник-лікар ДУ "ТМО МВС України по Рівненській області" Володимир Собко особисто зустрів колег із Нідерландів, які подолали близько двох тисяч кілометрів, та подякували за всебічну підтримку. Нашим захисникам на сьогодні потрібні не тільки лікування, а й реабілітація, яку вони проходять у нашому медичному закладі. Олександр Ганжа звернувся до представника ветеранської організації Яна Бішепа, оскільки така допомога також вкрай потрібна медичним закладам і в інших областях, де перебувають поранені бійці. Серед допомоги — медичний інвентар, засоби гігієни, необхідні побутові речі та продукти харчування. До слова, у працівників органів внутрішніх справ Рівненщини вже давно налагоджена співпраця із колегами з міста Ейберген у різних сферах
діяльності, зокрема і в спортивній. Колишній начальник УМВС Богдан Керницький, який з початку повномасштабного вторгнення очолив в області громадське формування «Добробат ветеранів-правоохоронців», постійно контактує з іноземними колегами. Тож, саме за його ініціативи та всебічної підтримки Олександра Ганжі медицина поліції Рівненщини отримали  понад чотири тони гуманітарної допомоги. 

 

(с) 2024

Запис до лікаря