Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Рівненська область знаходиться у червоній зоні. Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

15.02.2023

Громадське обговорення

Добрий день, шановні колеги!

15 лютого на офіційному сайті ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» розміщено проєкт Антикорупційної програми Установи на 2023-2025 роки.

Програма передбачає комплекс заходів щодо запобігання корупції, забезпечення дотримання її працівниками вимог антикорупційного законодавства, створення додаткових запобіжників вчиненню корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією. Також до антикорупційної програми включено звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності МВС.

Запрошуємо долучитись до обговорень.

          Для цього пропонуємо надіслати до 24 лютого 2023 року на електронну адресу [email protected] таку інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • місце роботи, посада;
  • щодо бажання взяти участь в круглому столі;
  • можливі зауваження та/або пропозиції до проєкту Антикорупційної програми.

Засідання круглого столу щодо обговорення проєкту програми відбудеться 02 березня 2023 року о 14 год. у форматі зустрічі (актовий зал поліклініки, 3 поверх, за адресою: вул. Хвильового, 2А м. Рівне).

Свої зауваження та пропозиції до проєкту Антикорупційної програми ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» можна надсилати на адресу: [email protected], або особисто, звернувшись до уповноваженого з антикорупційної діяльності Радковського Валерія Анатолійовича (каб. №34, поліклініка, третій поверх) 

        З проєктом антикорупційної програми можна ознайомитись на офіційному сайті Установи (https://rv-tmo.mvs.gov.ua) у рубриці «Запобігання корупції»,  за посиланням:Проєкт антикорупційної програми ДУ "ТМО МВС України по Рівненській області" або на інформаційних стендах поліклініки та лікарні

(с) 2024

Запис до лікаря