Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Рівненська область знаходиться у червоній зоні. Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

10.07.2021

Вакцинація проти COVID-19

Наказом МОЗ України від 24 грудня 2020 року було затверджено Дорожню карту впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках"

Основним завданням Дорожньої карти з вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19 щонайменше 50,0% населення України.

В ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» у відповідь на світову пандемію триває вакцинальна кампанія з протидії поширення COVID-19. Вакцинація від коронавірусної хвороби COVID-19 передбачена для усіх груп з числа прикріпленого контингенту та членів їх сімей (в т.ч не атестованих працівників).

Імунізація працівників критично важливих структур (медичні працівники, органи поліції, ДМС, органи установи, що належать до сфери управління МВС, працівники ДСНС) є пріоритетом номер один, загальною метою якої є припинення поширення коронавірусної хвороби COVID-19, зниження смертності та ускладнень від COVID-19.

Від початку вакцинальної кампанії спеціалістами ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» щеплено 3422 особи, з них повністю імунізовані та отримали 2 дози 1444 особи.

Нагадаємо, що вакцинація співробітників системи МВС здійснюється такими вакцинами:

Astra-Zenekaвекторна вакцина, що використовує генетично-модифікований аденовірус шимпанзе;

CoronaVac від Sinovac Biotech використовує традиційний метод введення деактивованої частинки вірусу;

Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech – вакцина, яка використовує частину генетичного коду вірусу.

         Для уточнення детальної інформації про проведення вакцинації звертайтесь за телефоном: 068 94 56 038.

Порядок отримання вакцинації:

особа звертається в реєстратуру поліклініки ДУ«ТМО МВС України по Рівненській області»;

  • отримує амбулаторну картку та автоматично реєструється на прийом до лікаря в інформаційно-аналітичній системі МІА: "Здоров´я", або сворюється нова амбулаторна картка в разі відсутності;
  • особа оглядається терапевтом і при відсутності протипоказів   направляється в кабінет щеплень.

     Після вакцинації протягом 30 хвилин за пацієнтом спостерігає відповідальний лікар, щодо наявності побічних реакцій.

(с) 2024

Запис до лікаря