Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Рівненська область знаходиться у червоній зоні. Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

03.01.2023

Huvitz – автоматичний Тоно/Рефракто/Керато/Пахіметр

Прилад призначений для автоматичного вимірювання рефракції ока, здійснює повне автоматичне відстеження по вісям  X-Y-Z відповідно до положення зіниці,  внутрішньочного тиску та центральної  товщини рогівки. Це надає інформацію про сферу, циліндр та вісь. Більше того, він може вимірювати кривизну рогівки пацієнта та міжзіничну відстань, також діаметр зіниці, вимірює периферичну кривизну рогівки.

Апарат має додаткові функції: обстеження ока пацієнта у кольорі, в режимі ретро-ілюмінації, також визначає час розриву слізної плівки, обстеження мейбомієвих залоз. Все це дає додаткову інформацію для точної постановки діагнозу. Апарат є точним, специфікація точності базується на результатах тестування моделі ока, проведеного відповідно до стандарту ISO10342.

 Апарат є незамінним для діагностики багатьох очних хвороб, таких як міопія, гіперметропія, астигматизм, катаракта, блефарит, глаукома та для підбору окулярів.

Ласкаво просимо на обстеження!

(с) 2024

Запис до лікаря