Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Рівненська область знаходиться у червоній зоні. Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

10.11.2022

Запрошуємо представників громадськості та експертів до робочої групи по оцінюванню корупційних ризиків

З метою встановлення ймовірності вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, встановлення причин, умов та наслідків можливого вчинення таких правопорушень, ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області», керуючись статтею 19 Закону України «Про запобігання корупції», у межах підготовки проєкту антикорупційної програми розпочинає оцінювання корупційних ризиків у своїй діяльності.

Звертаємо увагу, що йдеться про корупційні ризики – ймовірність того, що відбудеться подія корупційного правопорушення чи правопорушення, пов’язаного з корупцією, яка негативно вплине на досягнення ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» визначених цілей та завдань.

Для цього ми маємо на меті створити робочу групу з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Установи та пропонує долучитись до її складу представників зовнішніх заінтересованих сторін.

Для забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності,  вивчення та врахування громадської думки, до складу робочої групи запрошуються особи, які володіють знаннями про середовище організації та/або мають досвід роботи у сфері діяльності Установи та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції, а саме:

представники інститутів громадянського суспільства, які здійснюють громадський контроль за лікувально - діагностичним процесом;

експерти, які володіють спеціальними знаннями у сфері медицини та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції;

представники юридичних осіб, які взаємодіють з МВС або є споживачами адміністративних послуг, які надаються.

Інформацію про кандидата на включення до складу робочої групи (ПІБ, посада, назва організації, код ЄДРПОУ організації) просимо надіслати до ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» не пізніше 19 листопада 2022 року на електронні адреси: [email protected] (начальник) або [email protected]  (уповноважений).

Формування робочої групи та її подальша робота здійснюватиметься відповідно до Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 № 830/21, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 17 лютого 2022 року за № 219/37555, з якою можна ознайомитися за посиланням Методологія управління корупційними ризиками, затверджена наказом НЗКї від 28.12.2021 № 830/21

(с) 2024

Запис до лікаря